[FOTO] Lucrările din Parcul Drumul Taberei sunt în grafic

În prezent, în Parcul Drumul Taberei se execută mai multe tipuri de lucrări, respectiv: fundaţie spaţiu recreere, reţele de sonorizare, reţele de iluminare, reţele irigaţii, finisaje amenajare teren.

Conform informaţiilor furnizate de responsabilii de proiect, în execuţia acestor lucrări sunt angrenate câte patru echipe formate din minim 10 lucrători.

Pentru perioada următoare, proiectul de modernizare arhitecturală şi peisagistică a Parcului Drumul Taberei cuprinde lucrările: montare pilon central Pasarela Belvedere, montare capete de pod Pasarela Belvedere, fundaţie pod pietonal drept, fundaţie pod pietonal arcuit, plantări.

„Noul parc Drumul Taberei începe să prindă contur. Rezultatele sunt vizibile, iar lucrările avansează pe zi ce trece. Cele mai multe dintre lucrări au fost finalizate înainte de termenul prevăzut, astfel încât până la sfârşitul anului 2013 proiectul va fi gata în proporţie de 70%. Discut în fiecare săptămână cu dirigintele de şantier pentru ca bunul mers al lucrărilor să nu fie perturbat”, a declarat Rareş Mănescu, Primarul Sectorului 6.

 

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...