[FOTO] Din 15 noiembrie, Carrefour deschide cel de-al 25-lea hipermarket din România

.

Carrefour, primul grup de distribuţie din Europa şi al doilea din lume anunţă deschiderea celui de-al 25-lea hipermarket Carrefour din România mâine 15 noiembrie, ora 8:00 în nord-estul ţării, la Botoşani, în centrul comercial Botosani Shopping Center, Bd. Eminescu nr.2.

Carrefour Botoşani, cu o suprafaţă de vânzare de aproximativ 7.000 m.p. va răspunde nevoilor botoşănenilor şi se va prezenta clienţilor într-un spaţiu modern, cu cele mai mici preţuri zilnic.

Până la finele anului, Carrefour va mai deschide încă 6 supermarketuri.

Noul hipermarket Carrefour se situează în Botosani Shopping Center, a cărui suprafaţă totală este 20.000 m.p.

Botosani Shopping Center se va deschide în două faze, în prima fază galeria comercială care se va deschide mâine, 15 noiembrie are o suprafaţă de 5.600 m.p. şi este inchiriată în proporţie de 90%. In cea de-a doua fază, în 2012, galeria comercială se va mări cu încă 4.000 m.p.

Strategia Carrefour în România se bazează pe 5 axe :

1. cele mai mici preţuri zilnic

2. gama de produse largă, cu aproximativ 50.000 articole sub acelaşi acoperiş şi care este perfect adaptată nevoilor consumatorilor români

3. calitatea ireproşabilă a produselor şi o atenţie deosebită faţă de produsele proaspete

4. inovaţia şi modernitatea magazinelor, produselor si serviciilor noastre

5. servicii variate pentru clienţii noştri, la cele mai înalte standarde

Hipermarketul Carrefour Botoşani pune în practică un nou concept comercial pentru a simplifica accesul şi vizibilitatea în magazin pentru clienţii noştri, dar în acelaşi timp, pentru a le oferi o atmosferă placută la cumpărături. Noutăţile constau în organizarea raioanelor pe universuri de consum astfel:

– universul de casă – raioanele cu produse pentru casă au fost organizate astfel încât toate produsele necesare echipării dormitorului, băii, bucătăriei…, inclusiv accesoriile se regăsesc în acelaşi loc.

– universul de modă – creat conform celor mai noi tendinţe de pe piaţă, cu mobilier atractiv şi spoturi luminoase pentru vizibilitatea în detaliu a produselor şi materialelor folosite. Poziţionarea mobilierului şi luminozitatea conferă spaţiului dedicat colecţiilor de haine şi încălţăminte, intimitate şi-l face mult mai atrăgător şi primitor. Universul de modă include universurile vestimentare dedicate femeilor, bărbaţilor, copiilor şi bebeluşilor, precum şi universul de încălţăminte.

– produsele electronice şi electrocasnice – într-o prezentare atractivă, cu produse organizate pe branduri şi un spaţiu de expoziţie pentru raionul multimedia pentru ca produsele specifice să poată fi testate pe loc. Oferta Carrefour pune accent pe ultimele gadgeturi şi inovaţii de pe piaţă şi în acelaşi timp, pe servicii de consiliere la raft şi livrare gratuita, la domiciliu, pentru obiectele voluminoase.

– produsele proaspete, în special zona de legume-fructe sunt prezentate punându-se accent pe prospeţime şi pe produsele româneşti. Un alt atuu scos în evidenţă îl reprezintă produsele ce provin din Filiera calităţii Carrefour, de la producători români, care garantează un gust natural şi siguranţa calităţii.

Date cheie:

– adresa: Bd. Eminescu nr.2

– program : 8:00 – 22:00 de luni până duminică

– suprafaţa de vânzare : 7.000 m.p.

– 25 de case de marcat

– 600 locuri de parcare gratuite, la finalizarea proiectului

– gamă largă de produse de aproximativ 45.000 articole

– 200 de noi locuri de muncă create

Hipermarketul Carrefour Botoşani va oferi clienţilor săi promoţii şi tombole exclusive, dar şi evenimente şi animaţii diverse, pentru ca experienţa la cumpăraturi în magazin să fie cât mai plăcuta atât pentru cei mari cât şi pentru copii.

Cu ocazia deschiderii, Carrefour Botoşani a pregătit:

– O  TOMBOLĂ care se va desfăşura în perioada 15.11-14.12. 2011 cu premii în electronice şi electrocasnice şi care va oferi la final marelui câştigător, un autoturism Dacia Logan. Mai multe detalii în magazin şi pe site-ul www.carrefour.ro.

– Tot între 15.11 – 14.12, la fiecare jumătate de oră se vor acorda cupoane de cumpărături, prin tragere la sorţi a unei case de marcat.

– Până duminica, cei mici vor primi dulciuri şi zilnic între orele 16:00-19:00 se vor bucura în plus de face painting, modelaj de baloane şi ateliere de creaţie educative.

– Duminică, 20 noiembrie, ora 18:00, Carrefour şi Botosani Shopping Center au organizat un mare concert în parcare unde va cânta mult îndrăgita Andra.

– Iar de marţi, până duminică 20 noiembrie, Carrefour Botoşani va fi deschis pentru clienţii săi până la orele 12 noaptea şi vă va încânta cu oferte incredibile.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...