Anchor decorează București Mall și Plaza cu brazi de designer

.

Anchor Grup se alătură Festivalului Brazilor de Crăciun 2011, eveniment de tradiţie organizat de Salvaţi Copiii. În urma licitaţiei, Anchor Grup a câştigat trei brazi creați de Venera Arapu, Carmen Ormenişan și Rita Mureșan.

Aceşti brazi sunt instalați în centrele comerciale ale Anchor Grup – București Mall și Plaza România, în cadrul unei expoziţii care va cuprinde încă 10 piese din colecţia creată pentru Salvaţi Copiii.

Vizitatorii care vor trece pragul celor două mall-uri, pe perioada lunii decembrie, au ocazia să admire aceste creații unice, semnate de Mirela Stelea, Adelina Ivan, Agnes Toma, Mihaela Glavan, Rhea Costa și Malvina Cervensky, Luana Ibacka și Bellagio Casa, Lena Criveanu și Hansen Design, Claudia Castrase, Danina Ormenișan și Sephora, dar și de DJ Wanda si Gett’s pe toată perioada sărbătorilor de iarnă.

”Sprijinim educația copiilor defavorizați prin intermediul Galei Festivalul Brazilor de Crăciun, organizate de Salvați Copiii, încă de la început, din anul 2001, întrucât vorbim despre un proiect care ne responsabilizează din ce în ce mai mult, care ia amploare atât prin dimensiunea umană cât şi prin nevoia de a ne angaja constant şi dinamic în promovarea valorilor de suflet. Anul acesta, brazii cumpărați vor fi prezenți în centrele noastre comerciale, o idee pe care au susținut-o și alte companii partenere în cadrul acestei acţiuni. Astfel, șase brazi se vor regăsi în Plaza România și șapte în București Mall”, a declarat Murat Kazaz, CEO Anchor Grup.

La Gala Festivalul Brazilor de Crăciun de anul acesta s-au strâns 214.100 euro, fonduri ce vor fi folosite pentru 2.500 de copii şi familiile lor care vor fi integraţi în programe de prevenire a abandonului şcolar şi de integrare socială.

- Publicitate -

Ultimele

Octombrie a fost cea mai bună lună din acest an pentru piața imobiliară din România

Octombrie a fost de departe cea mai bună lună din acest an pentru piața imobiliară din România din punctul...