Fostul fotbalist Cămătaru construiește o clădire de birouri la Craiova

Fostul fotbalist Rodion Camataru continua investitiile imobiliare si dezvolta o noua cladire de birouri in zona ultracentrala a municipiului Craiova.

Cladirea beneficiza de un amplasament excelent, chiar vis-avis de Universitate, la intersecția Străzii A.I.Cuza cu Bulevardul Carol I – Pasajul Universității.

ACTIV Property Services este agentul exclusiv de inchiriere pentru noua cladire de birouri
dezvoltata de fostul fotbalist Rodion Camataru in Craiova.

Cladirea Universitaria va avea o suprafata inchiriabila de 2.400 m2, desfasurata pe parter (spatii comerciale) si 4 etaje (birouri), cu o suprafata a etajului curent de 405 m2 si spatii de parcare la subsol.

Constructia cladirii este avansata, urmand sa fie finalizata in cursul acestui an.

ACTIV Property Services are exclusivitate pentru inchirierea cladirii Universitaria. Avem o relatie excelenta cu omul de afaceri Rodion Camataru pentru care am intermediat inchirierea altor spatii comerciale in trecut. Noua cladire va completa oferta de spatii de birouri din Craiova, oferind standarde moderne in una din cele mai bune locatii posibile, declara Valentin Manu, Head of Retail in cadrul ACTIV Property Services.

Zona centrala a municipiului Craiova a inregistrat investitii importante in ultimii ani, in renovarea si redezvoltarea zonei istorice pietonale, modernizarea unor cladiri emblema cum ar fi centrul comercial Mercur si noul Hotel Ramada, pasajul suprateran de pe Calea Bucuresti.

- Publicitate -

Ultimele

Piața investițiilor imobiliare s-a contractat cu 43%, până la un nivel de 181 milioane euro

Numărul proprietăților imobiliare tranzacționate în primul semestru a crescut cu 30% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, însă...