A fost finalizat primul bloc din proiectul Parcul cu Salcami Ploiesti

.

Dezvoltatorul imobiliar ce detine proiectele „Primavera” a inaugurat primul bloc din ansamblul rezidential „Parcul cu Salcami” Ploiesti.

„Primavera” a aparut pe piata din Romania in 2007, ca rezultat al fuziunii a doua mari companii de origine israeliana, companii ce au in derulare proiecte de amploare, cum ar fi Casa Radio din Bucuresti.

Investitorii au reusit sa finalizeze prima cladire din cele 7 proiectate, pe strada Gheorghe Titeica. Aceasta are un regim de P+9 si aduce cateva premiere în Ploieşti: singura cladire de locuinte cu spatiile comune finisate in standarde occidentale; tavane false pe coridoarele de acces, balustrade de inox cu sticla, senzori de lumina pe holuri, parcare subterana prevazuta cu senzori de lumina, de ventilatie si de incalzire a rampei de acces (actionand sistemul de degivrare). Apartamentele au peretii exteriori cu dubla izolare termica si fonica, iar pardoselile hidroizolate si fonoizolate.

Blocul Primavera Ploiesti este in acest moment cea mai sigura cladire de locuinte din orasul de 230.000 de locuitori, certificarile constructorilor garantand rezistenta la un seism de 9.2 grade pe scara Richter.

Proiectul este situat in partea de nord a orasului Ploiesti, intr-un areal cu acces controlat dintr-o zona liniştita, la cateva minute de mers pe jos din centru, avand in proximitate rute facile spre marile centre comerciale.

Primavera – Parcul cu Salcami Ploiesti:

•La 5 minute de centru – Situat pe strada GheorgheTiteica, la doar 800 m de intersectia strazilor Valeni – Ghe. Doja- Republicii – Catedrala Sf. Ioan, in zona de nord a orasului Ploiesti

•400 de apartamente in total. La final, vor fi patru blocuri P+9 si trei blocuri P+7, spatii verzi, locuri de joaca pentru copii, spatii comerciale, gradinita, sala de fitness

•Locuri de pacare – Supraterane si subterane

•2 lifturi de mare viteza, marca Ottis (numarul 1 in lume), pentru fiecare cladire

•Generator electric ce deserveste exclusiv ansamblul

•Sistem de securitate – Intregul ansamblu va beneficia de sisteme de siguranta moderne si de supraveghere 24/24h

Cladire A: 66 de apartamente: garsoniere, 2 camere de diferite tipuri, 3 si 4 camere.

Finisaje interioare:

•Pardoseli baie, holuri, balcoane, bucatarii: granit portelanat de calitate superioara (NEGEV), importat din Israel si Spania; parchet laminat import Germania. Atat parchetul cat si placile de granit portelanat au fost alese sub indrumarea designerilor cu care compania colaboreaza.

Pardoseala este prevazuta cu un strat dublu de material izolant fonic si impotriva eventualelor inundatii create prin neglijenta.

•Usile interioare sunt import Italia, marca PINUM

•Usile de la intrare sunt metalice, securizate, cu dublu sistem de inchidere. Culoarea de interior a fost asortata parchetului sau usilor interioare.

Glafuri exterioare din marmura;

•Balustradele balcoanelor sunt din inox, cu sticla rezistenta la soc si intemperii;

•Peretii exteriori sunt izolati termic si fonic, atat la interior cat si la exterior;

•Ramele ferestrelor sunt din PVC, pentacameral (Rehau)

•Video interfon color si senzor de gaz in fiecare dintre apartamente.

- Publicitate -

Ultimele

Piața investițiilor imobiliare s-a contractat cu 43%, până la un nivel de 181 milioane euro

Numărul proprietăților imobiliare tranzacționate în primul semestru a crescut cu 30% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, însă...