Forza Rossa a deschis o cafenea-restaurant dedicată pasionaţilor de automobilism

sursa foto: bucatarescu.ro

Importatorul mărcilor Ferrari şi Lotus, Forza Rossa, a deschis pe Calea Victoriei, lângă magazinul Ferrari, o cafenea-restaurant dedicată pasionaţilor de automobilism – Forza Rossa Caffe.

„Forza Rossa Caffe este prima locaţie din România şi din sud-estul Europei care propune clienţilor săi combinaţii bazate pe conceptul de coffee design şi de gastronomie moleculară. Cafeneaua-restaurant Forza Rossa îmbină specialităţi culinare preparate din cafea cu un meniu gastronomic, inspirat din bucătăria italiană şi internaţională”, se arată în comunicat.

Localul este amplasat în imediata apropiere a Ferrari Store de pe Calea Victoriei. În cadrul cafenelei-restaurant vor putea fi urmărite competiţiile de Formula 1 şi alte concursuri internaţionale de automobile.

 

Dealerul Ferrari şi Lotus s-a mişcat cu viteză la începutul acestui an

 

Importatorul Ferrari pe piaţa locală, Forza Rossa, a primit de la începutul anului 27 de comenzi pentru maşina italiană de lux, în condiţiile în care cota alocată de constructorul italian pentru România în 2011 este de 28 de unităţi. Compania a anunţat lansarea modelul Ferrari Four, ce ar putea avea loc în mai – iunie, şi spre sfârşitul anului va aduce încă un vehicul despre care reprezentanţii companiei nu au dat detalii.

De asemenea, Forza Rossa în luna martie a devenit dealer exclusiv al mărcii Lotus în România, Serbia, Muntenegru şi Republica Moldova, ţări în ale căror capitale va deschide câte un showroom până în luna iunie a anului viitor.

În România, primul showroom Lotus a fost inaugurat pe 24 martie, lângă Aeroportul Henri Coandă.

Forza Rossa este unic importator Ferrari pe piaţa românească, Bulgaria şi Republica Moldova. Începând cu 2011, firma este şi reprezentant exclusiv al mărcii britanice Lotus în România, Serbia, Muntenegru şi Republica Moldova.

Forza Rossa este deţinută de soţii Camelia şi Ion Bazac (fost ministru al Sănătăţii) prin Forza Rossa Holding. Forza Rossa a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de nouă milioane euro, în creştere cu 10% faţă de 2009.

- Publicitate -

Piața de influencer marketing din România va depăși 100 milioane de euro în 2024

Totalul bugetelor estimate din influencer marketing vor trece de 100 milioane euro în anul 2024, o creștere uriașă comparativ...

Sciccheria, Steam, Velocita și French Revolution sunt chiriași în clădirea Arghezi 4

Restaurantul cu specific italian Sciccheria, lanțul de cafenele Steam, gelateria artizanală Velocita și cofetăria French Revolution, toate business-uri locale,...