Fornetti a investit 2 milioane de euro în dezvoltare

Fornetti a finalizat o investiție de 2 milioane de euro, care a avut ca scop creşterea capacităţii de producţie şi dezvoltarea sistemului logistic.

Astfel, a fost construită o fabrică nouă de mobilier, în Ungaria, urmată de finalizarea programului de mărire a capacităţii de producţie în fabrica din România. Mai mult, parcul auto a fost modernizat prin achiziţia a 38 de vehicule noi.
 
În paralel cu modernizarea tehnologică, Fornetti a mărit efectivul de forţă de muncă cu aproximativ 200 de oameni, dintre care o parte sunt angajaţi în România. În ultimele trei trimestre societatea a înregistrat o creştere mai mare de 10%, fapt care se va simţi şi în venitul angajaţilor – ca o recunoştinţă pentru munca lor începând cu 1 mai 2016 se va demara şi un program de dezvoltare pe plan de salarizare care va genera o creştere salarială medie de zece procente.
 
Cu ocazia modernizării fabricii din Timişoara, în cadrul unei investiţii de 600.000 de euro, Grupul Fornetti a schimbat anumite elemente ale liniilor de producţie. „Datorită capacităţilor suplimentare de  producţie, compania îşi poate creşte producţia în fabrica din România cu peste 600 de tone pe lună. În fabrica din Timişoara s-a realizat punerea în funcţiune a soluţiilor automatizate de tehnică de ambalare, capabilă să deservească capacităţile crescute. Valoarea acestei investiţii s-a ridicat la 300.000 euro.
 

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...