Fornetti a câștigat titlul de cea mai bună rețea de franciză din Europa

Peste un milion de persoane cumpără zilnic produsele Fornetti, în 17 țări europene

Fornetti a fost aleasă „Cea mai bună rețea europeană de franciză a anului” de către Asociația Europeană de Franciză. În prezent, produsele Fornetti sunt disponibile în 17 țări europene.

La ceremonia de decernare a premiului, care a avut loc săptămâna trecută la Bruxelles, distincția a fost preluată de Martin Udvarev, directorul general al Fornetti România.

Considerăm acest premiu ca fiind un moment excepțional în istoria Fornetti, o adevărată realizare, deoarece este un semn clar că munca noastră sistematică și conștientă este recunoscută

Attila Bánhidi, CEO Fornetti Group

Fornetti operează unități proprii în Ungaria, România și Bulgaria, având peste 1.200 de angajați. Mai mult, numărul angajaților din rețeaua de franciză depășește 15.000 de persoane.

Compania oferă o gamă de peste 200 de produse de panificație diferite, disponibile în 3.500 de puncte de vânzare din Europa, în special în sectoarele de retail și HoReCa.

Grupul Fornetti, cu sediul central în Kecskemét, Ungaria, cu 25 de ani de activitate, a deschis peste 100 de magazine noi pe an în perioada pandemiei iar magazinele existente sunt în plin curs de modernizare.

CITEȘTE ȘI: Fornetti a investit 2 milioane de euro în dezvoltare

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...