Foodpanda va livra și produse de la Kaufland

Foodpanda anunță lansarea unui parteneriat cu lanțul de hipermarketuri Kaufland, pentru livrarea rapidă a produselor la domiciliul clienților.

Pentru început, serviciul va fi disponibil în București și zonele limitrofe, Timișoara, Iași și Galați, urmând ca parteneriatul să fie extins la nivelul mai multor orașe din țară, până la sfârșitul acestui an.

Începând de săptămâna aceasta, prin secțiunea Shops a platformei Foodpanda, utilizatorii vor avea acces la peste 3.500 de produse alimentare și nealimentare comercializate de Kaufland.

Timpul mediu de livrare a produselor comercializate de Kaufland va fi de aprox. 60 de minute de la momentul plasării comenzii în aplicație.

Pentru început, clienții vor putea efectua comenzi zilnic în intervalul de timp 10:00-22:00, urmând ca până în decembrie programul să fie extins la 8:00-23:00 la nivel național și 8:00-1:00 în București.

Valoarea minimă a unei comenzi este de 50 lei, iar greutatea maximă acceptată este de 20 kilograme.

Taxa de livrare pentru fiecare comandă are o valoare unică de 4,99 lei.

- Publicitate -

Platforma de licitații Direktcar.ro permite vizionarea mașinilor online, în timp real

Prin Direktcar.ro mașinile sunt vândute direct de proprietari, iar cumpărătorii le pot viziona de la distanță. Licitațiile durează cel...

ATAC by Auchan ajunge la cea de-a cincea unitate, după o nouă deschidere în Galați

Auchan deschide un nou magazin ATAC Hiper Discount la Galați, după unitățile inaugurate anul acesta în Brașov, Ploiești, Timișoara...