Foodpanda va livra produse și din hipermarketurile Auchan

Auchan anunță parteneriatul cu Foodpanda pentru comanda și livrarea rapidă a produselor la domiciliul clienților.

Pentru început, serviciul de livrare a produselor din magazinele Auchan prin foodpanda va fi disponibil pentru cele două hipermarketuri din Brașov, Auchan Coresi și Auchan Brașov Vest, precum și pentru Auchan Iași.

În prima parte a anului 2021 serviciul va fi extins la nivel național, în toate orașele din țară în care operează cele două companii.

Odată cu acest parteneriat, utilizatorii Foodpanda vor putea comanda din secțiunea Shops / Magazine a platformei, având la dispoziție peste 4000 de produse comercializate de Auchan.

Produsele disponibile în aplicație fac parte dintr-o selecție de categorii, printre care se numără: lactate, mezeluri, carne, pește, băcănie, băuturi, fructe și legume, brutărie, cofetărie, produse destinate îngrijirii personale, pentru animalele de companie, pentru timp liber, casă și curățenie, pentru grădină și exterior, jucării, dar și electrocasnice, produse hi-tech, multimedia sau din segmentul auto.

Livrarea se va face în maximum 60 de minute

Flota de livratori Foodpanda va livra produsele solicitate în maximum 60 de minute de la momentul plasării comenzii în aplicație, iar valoarea minimă a unei comenzi este de 50 lei.

Intervalul orar în care se pot efectua comenzi va fi similar programului de funcționare al hipermarketurilor Auchan, între orele 10:00 și 21:00. 

- publicitate -