Foodpanda va livra cumpărături rapide în Cluj-Napoca în 30 de minute

Foodpanda deschide o locație Pandamart în Cluj-Napoca și oferă acoperire integrală pentru cumpărături rapide, livrate în 30 de minute.

Pandamart este o rețea de magazine proprii Foodpanda de la care utilizatorii pot comanda digital prin platformă.

Clujenii pot accesa oferta celui mai apropiat Pandamart în secțiunea Shops/Magazine a platformei, având disponibile în prezent peste 2000 de produse de uz cotidian.

Printre categoriile listate se numără fructe și legume, lactate și ouă, mezeluri și carne proaspătă, produse congelate, băcănie, produse pentru mic dejun, dulciuri și gustări, apă, etc.

În completarea acestora, compania a introdus și produse pentru diete speciale (cum ar fi cele pentru diete vegane sau fără gluten), băuturi artizanale sau produse românești.

Valoarea minimă a unei comenzi este de 49,99 lei, iar taxa de livrare pornește de la 5,99 lei și diferă în funcție de zona de livrare. Intervalul orar în care clujenii pot face comenzi de la Pandamart este cuprins între orele 09:00 și 23:00.

Primele trei locații Pandamart funcționează în București și Cluj-Napoca, urmând ca pe parcursul acestui an compania să extindă rețeaua și în Oradea, Târgu Mureș, Pitești, Ploiești sau Iași. 

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...