Foodpanda lansează magazine proprii din care livrarea se face în 30 minute

Pandamart este un concept de magazine proprii de la care utilizatorii Foodpanda pot comanda direct din platformă, cu livrare în maximum 30 de minute.

În prezent, primele două locații Pandamart funcționează în București și Cluj-Napoca.

În primul trimestru al anului, compania va deschide alte două locații în București și Cluj-Napoca.

Pentru 2021, Foodpanda vizează extinderea rețelei Pandamart în orașe precum Oradea, Târgu Mureș, Pitești, Ploiești sau Iași.

Potrivit reprezentanților Foodpanda, produsele puse la dispoziție prin Pandamart vin în completarea ofertei marilor lanțuri comerciale listate pe platformă și se axează pe nevoile imediate ale clienților, cumpărături rapide, ce pot fi livrate în maximum o jumătate de oră.

Utilizatorii pot accesa oferta Pandamart din secțiunea Shops/Magazine a platformei, având în prezent la dispoziție aproximativ 1500 de produse pentru comandă, iar compania adaugă noi produse în stoc în fiecare săptămână.

Printre categoriile listate în ofertă se numără: lactate și ouă, mezeluri și carne, produse congelate, băcănie, produse pentru mic dejun, dulciuri și gustări, apă, sucuri și băuturi, pâine și produse de panificație, cosmetică și îngrijire personală, produse de curățenie, produse destinate mamei și copilului sau produse pentru animalele de companie.

Flota de livratori Foodpanda va livra produsele solicitate în maximum 30 de minute de la momentul plasării comenzii în aplicație.

În prezent, valoarea minimă a unei comenzi este de 29,99 lei, iar livrarea este gratuită până pe 14 februarie.

Ulterior, taxa de livrare va porni de la 5 lei și diferă în funcție de zona de livrare sau de campaniile în derulare.

Intervalul orar în care utilizatorii pot plasa comenzi de la Pandamart este cuprins între orele 10:00 și 22:00.

România este a 24-a țară la nivel mondial și a doua țară din Europa în care grupul Delivery Hero lansează conceptul Pandamart. La nivel global, rețeaua numără în prezent peste 340 de magazine.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...