Foodpanda introduce noi funcționalități în aplicația mobilă

Platforma de comenzi și livrări rapide Foodpanda a integrat noi funcționalități în aplicație: comanda de grup, tips pentru livrator și secțiunea de recompense.

Funcționalitatea comandă de grup poate fi accesată din pagina dedicată fiecărui restaurant listat în cadrul platformei.

Ulterior, utilizatorul care inițiază comanda de grup trimite link-ul generat de platformă colegilor de birou sau prietenilor invitându-i să se alăture grupului de comandă.

Astfel, fiecare persoană își poate adăuga preparatele preferate în coșul grupului înainte de check-out.

După plasarea comenzii, funcționalitatea oferă un rezumat cu totalul de plată al fiecărui utilizator pentru produsele pe care acesta le-a comandat independent.

Opțiunea de comandă de grup este disponibilă doar pentru comanda în cadrul aceluiași restaurant și nu există un număr maxim de persoane care se pot alătura unei comenzi.

Tips pentru livrator pornește de la 3 lei

Funcționalitatea tips pentru livrator este activă pentru comenzile achitate online de la restaurantele și magazinele care livrează prin flota de livratori Foodpanda.

Suma pe care utilizatorii o pot oferi bacșiș livratorilor pornește de la 3 lei și nu are o limită maximă, putând fi setată din pagina de checkout a comenzii.

Prin rewards (recompense), cu fiecare comandă plasată, utilizatorii câștigă puncte în baza insignelor acumulate. Ulterior, aceste puncte pot fi transforma în vouchere valorice.

- Publicitate -

Cum îți poți finanța propria afacere

Dacă ți-ai dorit de mult timp să devii antreprenor, însă lipsa de capital te-a ținut pe loc, trebuie să...

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...