Foodpanda extinde la nivel național parteneriatul cu Cora

  • Foodpanda anunță extinderea la nivel național a parteneriatului cu Cora.
  • Foodpanda va livra la domiciliul clienților, în 60 de minute, comenzile de produse de la toate hipermarketurile Cora din București și din țară.

Serviciul de livrare expres a cumpărăturilor prin foodpanda este disponibil în cele șapte orașe în care Cora este prezentă: București, Bacău, Baia Mare, Cluj-Napoca, Constanța, Ploiești și Drobeta-Turnu Severin.

Portofoliul de produse care poate fi comandat din aplicația Foodpanda s-a mărit, în prezent fiind disponibile pentru livrare acasă peste 1.500 de produse alimentare și non-alimentare comercializate de Cora România.

De asemenea, gama de produse a fost extinsă cu fructe și legume proaspete și congelate, carne, pește, mezeluri și lactate.

Printre categoriile de produse din care clienții pot comanda se numără: alimente de bază, băuturi alcoolice și non-alcoolice, carne și pește, produse bio, cosmetică și îngrijire personală, fructe și legume, hrană pentru animale, curățenie sau produse pentru bebeluși.

Serviciul de livrare a cumpărăturilor acoperă trei sferturi din suprafața municipiului București (inclusiv o parte dintre localitățile limitrofe) și în întregime celelalte orașe în care este activ.

Flota de livratori Foodpanda livrează cumpărăturile, în regim expres, în 60 de minute de la plasarea comenzii în aplicație, de luni până duminică, în intervalul orar 10:00-21:30.

Valoarea minimă a comenzii este de 50 lei și greutatea maximă acceptată pentru o comandă este de 20 kg.

Livrare gratuită până la 10 iulie

Începând de astăzi, Foodpanda inițiază o campanie prin care oferă livrare gratuită celor care comandă de la cora România prin intermediul platformei.

Campania este disponibilă utilizatorilor în perioada 10 iunie – 10 iulie 2020, pentru un număr nelimitat de comenzi de la toate cele 11 hipermarketuri Cora România.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...