All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

luni | 25 mai | 2020

Foodpanda, campanie de marketing pentru 200 de restaurante din București

Centrul comercial Shopping Park Mediaș, de lângă Kaufland, se extinde

Centrul comercial Shopping Park Mediaș își mărește suprafața comercială la peste 16.900 mp și va deveni cel mai mare retail park din...

Foodpanda anunță că aproximativ 200 de restaurante locale din București vor beneficia de o campanie integrată de marketing și de consultanță specializată, care să le ajute să își susțină operațiunile și angajații.

Campania #livramacasa oferă o reducere de 30% a prețului felurilor principale din meniurile a circa 200 de restaurante din București, dar și gratuitate la livrare.

- Publicitate -

Totodată, foodpanda oferă consultanță pentru restaurantele care au ales să rămână deschise în această perioadă, atât pentru alegerea meniului cu preparate pe care le pot pregăti rapid și în condiții de maximă siguranță, cât și în reorganizarea activității pentru a se adapta mai ușor la segmentul de delivery.

Arii de livrare mai mari

Foodpanda a extins ariile de livrare, astfel încât utilizatorii să poată comanda și de la restaurante aflate la distanțe mai mari, care până acum nu se aflau în zona lor de livrare, lucru posibil și datorită traficului redus. 

- Publicitate -

ULTIMELE

Coronacriza a trimis gigantul american Hertz în faliment

Criza economică generată de noul coronavirus a mai făcut o „victimă”, compania americană Hertz, care a declarat falimentul la 102 de ani...