Fonduri europene pentru modernizarea DJ 251 din Galați

Proiectul vizează atât modernizarea a 28 km din drumul județean (DJ) 251, între localitățile Matca — Valea Mărului — Cudalbi — Slobozia Conachi — Smârdan (jud. Galați), cât și amenajarea a 1,6 km de piste pentru bicicliști și construirea a 6 stații de transport public.

Valoarea totală a investiției este de 68.268.649,74 de lei, din care valoarea finanțării nerambursabile alocate de MDRAPFE — AM POR este de 66.903.276,75 de lei (reprezentând 98% din valoarea eligibilă a proiectului).

Proiectul va fi realizat prin Axa prioritară 6 — Îmbunătățirea infrastructurii rutiere de importanță regională, Prioritatea de investiții 6.1 — Stimularea mobilității regionale prin conectarea nodurilor secundare și terțiare la infrastructura TEN-T, inclusiv a nodurilor multimodale, beneficiarii direcți fiind cele peste 33.000 de persoane din localitățile tranzitate de DJ 251.

Acesta este cel de-al șaisprezecelea contract de finanțare pentru drumuri județene care urmează să fie reabilitate/modernizate prin POR 2014-2020, Axa prioritară 6 beneficiind de o alocare totală de 699,97 de milioane de euro.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...