Fondul de investiții Risky Business finanțează o casă de marcat virtuală

Risky Business a anunţat prima investiţie alocată unui startup românesc, în valoare de 70.000 de euro, pentru dezvoltarea unei casei de marcat virtuale.

Ebriza.com este o casă de marcat virtuală, software as a service, compatibilă cu orice device şi accesibilă imediat, fără costuri de instalare.

Testată deja în câteva locații din Cluj, București şi Constanta, casa de marcat virtuală Ebriza se poate accesa online, comerciantul plătind un abonament lunar, în funcție de nivelul de utilizare.

Soluţia informatică reduce efortul și costul de operare al cafenelelor, restaurantelor, micilor magazine sau comercianților la început de drum.

Risky Business este un fond de accelerare privat, pornit la Cluj-Napoca în ianuarie 2017, ce reuneşte peste 30 dintre cei mai proeminenţi antreprenori şi investitori din Transilvania.

Acesta investeşte 20.000 de euro per startup, cu o participare de până la 100.000 de euro din partea investitorilor săi. Risky Business e primul program de accelerare din România ce investeşte în echipele selectate, având la dispoziţie 250.000 de euro pentru 2017.

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...