Fondatorul VEKA, Heinrich Laumann, a decedat la vârsta de 89 de ani

VEKA anunță trecerea în neființă a lui Heinrich Laumann, fondatorul companiei, care a încetat din viață la vârsta de 89 de ani. 

În 1969, când Heinrich Laumann, la vârsta de 40 de ani, a pus bazele companiei VEKAPLAST în Sendenhorst, nimeni nu și-a putut imagina că aceasta avea să devină, în următorii 50 de ani, unul dintre cei mai importanți furnizori de pe piața mondială de sisteme PVC pentru ferestre, uși, jaluzele și plăci din PVC.

„Cu recunoștință și întristare, ne luăm rămas bun de la un om minunat, o personalitate formidabilă, cu realizări remarcabile ale vieții. Îi vom continua munca în spiritul insuflat de-a lungul timpului,” a declarat Andreas Hartleif, președintele consiliului VEKA și ginerele lui Heinrich Laumann.

Heinrich Laumann a știut cum să motiveze și să convingă oamenii. Prin deciziile și inovările sale, el a marcat în mod definitoriu branșa în care a activat. Construirea propriei fabrici pentru reciclarea ferestrelor din PVC este doar una dintre realizările sale profesionale. Această lucrare de pionierat, începută în 1993, reprezintă chiar și în prezent cheia către gestionarea sustenabilă a profilelor din PVC.

Heinrich Laumann a fost numit cetățean de onoare al orașului Sendenhorst și a primit Ordinul de Merit al Republicii Federale Germania. A primit această onoare pentru realizările sale profesionale – performanța în construirea și extinderea companiei sale în Sendenhorst, precum și pentru contribuția sa remarcabilă în societate și implicarea personală pentru oameni și natură.

- Publicitate -

Burger King continuă expansiunea pe plan local cu un restaurant la Târgu Mureș

Burger King își continuă planul de expansiune în România și deschide un nou restaurant în Shopping City Târgu Mureș....

Lidl a ajuns la afaceri de 22,4 miliarde lei și un profit de circa un miliard de lei

Lidl a încheiat anul calendaristic 2023 cu o cifră de afaceri consolidată de 22,4 miliarde de lei net, un...