Fondatorul Savana a achiziționat o vilă de 1 milion euro în Oxygen Home

Antreprenorul român Daniel Guzu a achiziționat o vilă în cadrul proiectului Oxygen Home dezvoltat de Alina Marulis la marginea pădurii Băneasa, lângă Școala Americană.

Bugetul depășește 1 milion euro, iar tranzacția a fost încheiată în sistem de plată integrală.

Omul de afaceri este cunoscut pentru tranzacții precum vânzarea grupului Duraziv către Saint Gobain sau tranzacția Guzu Chim către fondul Oresa.

Oxygen Home este un proiect rezidențial boutique, ce prevede construcția a 12 vile de lux, până în vara anului 2022, în urma unei investiții de 10 milioane euro.

Primele trei unități vor fi livrate în această toamnă.

Proiectul dispune de sistem de încălzire și răcire prin pompe de căldură geotermale ce reduce la zero costurile, folosind o sursă de energie curată, regenerabilă și gratuită.

În plus, va avea o soluție smart-home unică pe piața românească ce interconectează sistemul de iluminat pentru curte și interior, de acces în casă pe bază de AI prin recunoaștere facială, sistemele de armare, climatizare, irigații, entertainment și jacuzzi.

Vilele vor avea stații de încărcare electrice în fiecare garaj, recuperatoare de căldură și sistem de purificare a aerului.

- publicitate -