Fondatorul DM Drogerie Markt a încetat din viață la vârsta de 78 de ani

Fondatorul DM Drogerie Markt, prof. Götz W. Werner, a încetat din viață marți dimineață, la vârsta de 78 de ani.

Götz W. Werner s-a născut la Heidelberg în 1944, ca fiu al unui droghist. Cea mai mare dorință a lui a fost să devină într-o zi el însuși droghist.

A urmat specializarea de droghist la Universitatea Konstanz și, după ce și-a terminat formarea, a activat inițial la „Drogerie Werner”, a tatălui său.

Cu toate acestea, ideile sale nu au fost bine primite, așa că a părăsit orașul natal în 1969 și s-a alăturat companiei din Karlsruhe, „Drogerie Roth”.

În 1973, domnul Werner a decis să încerce pe cont propriu, punând bazele DM Drogerie Markt.

Gândirea sa de „nemulțumire permanentă față de condițiile existente” și dorința rezultată de a schimba compania în permanență au modelat semnificativ succesul DM.

Compania este acum activă în 14 țări europene, are o echipă de peste 66.000 de oameni și cu o cifră de afaceri de 12,3 miliarde euro, DM este lider de piață în Europa.

CITEȘTE ȘI: Afacerile DM Drogerie Markt au crescut cu peste 22% față de anul trecut

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...