Flota de mașini electrice Sezamo a parcurs 2 milioane de kilometri într-un an

O singură mașină duce până la 11 comenzi

Flota de mașini electrice Sezamo a parcurs aproape 2 milioane de kilometri în primul an de activitate în România, iar clienții au economist 1.401.685 km de drumuri în oraș.

Sezamo livrează cu o flotă proprie de mașini electrice (având și stații proprii de încărcare la depozitul din Ștefăneștii de Jos) și utilizează pungi reutilizabile, prietenoase cu mediul.

Curierii Sezamo sunt apreciați de către clienți, cu un rating pozitiv de 99,52%, iar pentru comenzi există 96,42% rating pozitiv. La nivelul întregii companii, Sezamo are cel mai mare NPS din grup.

Supermarketul online oferă o selecție de peste 14.000 de produse livrate din depozitul de 12.000 mp situat în nordul Bucureștiului, în incinta CTPark, care include spații de depozitare ambientală și unități cu temperatură controlată.

În România, Sezamo comercializează 7 branduri proprii: produse lactate Miil, mezeluri Dacello, carne premium Sutcha, produse tip băcănie Kitchin, hârtie Moddia, cafea Ubomi și semințe și băuturi bazate pe plante Yutto.

CITEȘTE ȘI: Auchan Obor, supermarketul care preia spațiul fostului Mc Donald’s

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Ultimele

Groupe Atlantic deschide prima fabrică din România în județul Prahova

Groupe Atlantic, companie din industria HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), va deschide o fabrică și în România,...