Florina Sereș este noul General Manager Xerox România

Florina Sereș a fost numită General Manager al Xerox România, începând cu luna iulie a acestui an, fiind promovată de pe poziția de Head of Marketing of Northern & Central Eastern Europe cluster, poziție pe care o deținea din 2019.

Florina Sereș are o experiență de aproape un deceniu în companie, ea alăturându-se echipei Xerox în 2011, ca Indirect Channels Business Director pentru România.

Sub conducerea ei, echipa Channels a fost premiată intern drept cea mai bună echipă din regiune, timp de cinci ani consecutiv.

Regiunea Xerox din care face parte România include țări ca Norvegia, Danemarca, Suedia, Finlanda, Olanda, Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Turcia și Israel.

Succesul său pe plan local a recomandat-o pentru o poziție regională în 2016, ca Indirect Channels Director pentru întregul grup CITG și, ulterior, pentru cea de marketing.

Înainte de a se alătura Xerox, Florina a acumulat 8 ani de experiență în domeniul IT, ocupând poziții de Product Management și Business Unit Management într-o serie de companii prestigioase, locale și internaționale.

Florina Sereș are o licență în Matematică și Informatică, un masterat în Vânzări și Marketing și un MBA în General Management, de la University of Sheffield.

- Publicitate -

Ultimele

Cele mai multe tranzacții cu terenuri din București includ foste platforme industriale

În perioada iulie 2022 - iunie 2023, au fost tranzacționate în București și în zona limitrofă, terenuri cu o...