All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

luni | 19 octombrie | 2020

Florina Sereș este noul General Manager Xerox România

Florina Sereș a fost numită General Manager al Xerox România, începând cu luna iulie a acestui an, fiind promovată de pe poziția de Head of Marketing of Northern & Central Eastern Europe cluster, poziție pe care o deținea din 2019.

Florina Sereș are o experiență de aproape un deceniu în companie, ea alăturându-se echipei Xerox în 2011, ca Indirect Channels Business Director pentru România.

Sub conducerea ei, echipa Channels a fost premiată intern drept cea mai bună echipă din regiune, timp de cinci ani consecutiv.

- PUBLICITATE -

Regiunea Xerox din care face parte România include țări ca Norvegia, Danemarca, Suedia, Finlanda, Olanda, Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Turcia și Israel.

Succesul său pe plan local a recomandat-o pentru o poziție regională în 2016, ca Indirect Channels Director pentru întregul grup CITG și, ulterior, pentru cea de marketing.

Înainte de a se alătura Xerox, Florina a acumulat 8 ani de experiență în domeniul IT, ocupând poziții de Product Management și Business Unit Management într-o serie de companii prestigioase, locale și internaționale.

Florina Sereș are o licență în Matematică și Informatică, un masterat în Vânzări și Marketing și un MBA în General Management, de la University of Sheffield.

- PUBLICITATE -