Florentin Țuca a investit în startup-ul Comarket

Florentin Țuca, unul din fondatorii societății de avocatură Țuca Zbârcea & Asociații, investește în startup-ul Comarket, conducând runda de finanțare care va continua prin listarea companiei pe platforma de crowdfunding Seedblink pentru a atrage 170.000 euro.

Comarket este un marketplace digital B2B care aduce împreună în aceeași platformă profesioniștii și furnizorii din industria ospitalității, un proces de digitalizare menit să eficientizeze lanțul de aprovizionare.

Prin digitalizarea proceselor de achiziții, platforma sprijină buna desfășurare a business-urilor din ospitalitate, restaurante, cafenele și hoteluri.

Platforma automatizează un proces care se repetă aproape zilnic, oferind utilizatorilor date privind istoricul comenzilor, centralizarea și detaliile logistice. Totul într-un produs 100% paperless.

„Am decis să sprijin afaceri dezvoltate în sectoare afectate puternic de pandemie, cum este HoReCa, cu o primă investiție în Comarket, un model de business pe care l-am urmărit încă din faza de proiect, în care cred și în care sper să îi regăsesc curând alături de mine și pe unii dintre camarazii mei co-fondatori”, a declarat Florentin Țuca, managing partner și fondator al Țuca Zbârcea & Asociații.

SeedBlink listează Comarket marți, 17 noiembrie, ora 10, pentru o finanțare totală de 170.000 de euro.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...