FlixMobility atrage 650 milioane de dolari pentru expansiunea globală

FlixMobility a încheiat cu succes o nouă rundă de finanțare seria G, condusă de Canyon Partners. Finanțarea se ridică la 650 de milioane de dolari.

Noua evaluare a FlixMobility ajunge la peste 3 miliarde de dolari, o creștere semnificativă față de ultima rundă de investiții din 2019.

După această rundă de finanțare, compania se concentrează în special pe creștere prin extinderea serviciilor în piețe noi, cât și în cele deja existente.

De asemenea, se mizează pe extinderea serviciilor feroviare în Germania și Suedia – un obiectiv care are la bază strategia UE de a oferi soluții de transport public sustenabile.

Investiția va susține obiectivele FlixMobility de a opera cele mai mari rețele de autocare în SUA, UK și Portugalia, cât și de a-și întări poziția în Turcia, Franța și Europa de Est.

În plus, compania plănuiește deja să se extindă în noi piețe după o pauză generată de pandemia COVID-19.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...