FlixMobility a transportat 62 milioane de pasageri în 2019

  • FlixMobility a oferit servicii de mobilitate 62 de milioane de pasageri la nivel global în 2019, o creștere de 37% față de anul trecut. În 2018, creșterea raportată a fost 40%.
  • Conectând 30 țări, rețeaua FlixMobility acoperă acum 2.500 de destinații deservite de autocarele FlixBus, trenurile FlixTrain și noile companii achiziționate în 2019, Kamil Koç și Eurolines.

FlixBus adaugă noi destinații și continuă să digitalizeze oferta din România

În 2019, FlixBus a continuat să își extindă rețeaua verde din România și a lansat noi curse din zona de vest a țării spre Praga, Salzburg, Rosenheim și München. Astfel, pentru Timișoara, Praga a devenit cea de a treia capitală Europeană cu o conexiune directă alături de Viena și Budapesta.

În 2019, cele mai populare destinații FlixBus din România au fost orașele București, Arad și Sibiu, care au înregistrat cel mai mai mare număr de călători. Deva, Cluj-Napoca și Timișoara completează topul orașelor cu cei mai mulți pasageri FlixBus din România.

FlixBus a continuat să aducă inovații pieței de transport cu autocarul din România anunțând implementarea Apple Pay în aplicația proprie pentru a permite călătorilor români achiziționarea biletelor de autocar într-un mod sigur și convenabil.

La sfârșitul anului trecut, FlixBus a început să implementeze sistemul de divertisment FLIXtainment și pe autocarele partenerilor din România oferind pasagerilor acces la conținut media, precum filme, jocuri și cărți audio.

Expansiune globală în 2019

La finalul anului 2019, FlixMobility a ajuns mai departe spre Est ca niciodată prin intrarea FlixBus pe pieța din Ucraina și achiziția liderului în servicii de transport cu autocarul din Turcia, Kamil Koç. În Statele Unite, FlixBus este activ din 2018, iar anul trecut au avut loc mai multe extinderi regionale, FlixBus începând să opereze curse din state precum Florida, New York, Oregon, Texas și Washington.

Achiziția companiei Eurolines a contribuit de asemenea la creșterea numărului de pasageri transportați de FlixMobility.

Noua decadă vine cu planuri ambițioase, FlixBus anunțând intenția de extindere a serviciilor sale pe piețe din America de Sud și din Asia. Aceste proiecte vor fi finanțate cu ajutorul capitalui atras la finalul verii , când FlixMobility a încheiat cu succes o serie F de investiții.

Noi investitori precum TCV și Permira, cât și investitori precum HV Holtzbrinck Ventures, au încheiat un parteneriat strategic cu FlixMobility, ceea ce permite o strategie de creștere și mai rapidă.

Noi opțiuni de transport: FlixTrain și FlixCar

Încă de la lansarea sa în 2018, FlixTrain și-a extins rapid rețeaua în Germania. La sfârșitul anului trecut a fost anunțată și lansarea serviciului la nivel internațional. În acest an, FlixTrain speră aducă primele vagoane verzi pe șinele din Suedia. FlixBus Charter, platforma care permite pasagerilor să își rezerve propriile călătorii cu autocarul cu șofer personal, a sărbătorit un reper important în 2019 atingând un milion de pasageri de la lansarea serviciului în 2015.

La sfârșitul anului 2019, FlixMobility a lansat cel mai nou brand de servicii de mobilitate: FlixCar. Momentan disponibil doar în Franța, cu mai multe țări urmând să fie adăugate, FlixCar este o platformă de servicii de carpool gratuită și ușor de folosit care conectează șoferii și pasagerii care doresc să partajeze o cursă.

- Publicitate -

Cum te susține psihoterapia în momentele de criză și schimbare majoră

Viața fiecăruia dintre noi este definită de anumite momente cheie care influențează traseul principal ceea ce înseamnă că reacția...

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...