FlixBus reia cursele din România începând cu 19 iunie 2020

FlixBus reia cursele cu autocarul din și spre România din 19 iunie. Conexiunile internaționale vor fi disponibile din peste 10 orașe, inclusiv București, Brașov, Sibiu și Arad.

Românii vor putea călători din nou în 5 țări europene cu autocarele verzi.

La început, FlixBus va deservi conexiuni din rețeaua inițială către peste 20 de orașe din Franța, Germania, Austria, Belgia și Luxemburg. Printre altele, vor fi disponibile fără escală, orașele Paris, Nantes, Rennes, München, Stuttgart, Viena sau Bruxelles.

FlixBus va continua să își extindă oferta pentru călătorii români în perioada următoare.

Până la finalul lunii iunie, startup-ul de mobilitate va relua cursele internaționale spre aproape 50 de destinații din Europa printre care se numără și orașe precum Budapesta, Innsburck, Zurich, Geneva, Lyon, Grenoble, Dortmund sau Frankfurt.

Biletele pentru curse pot fi deja cumpărate online.

Măsuri suplimentare de siguranță sanitară

Toate autocarele vor fi dezinfectate complet după fiecare călătorie.

Controlul digital al biletului și prezența dezinfectantului pentru mâini în autocar sunt alte două proceduri  care au fost implementate de către FlixBus.

În zonele de așteptare, precum și în timpul îmbarcării și debarcării, trebuie menținută distanța de siguranță de 1,5 metri, care a devenit o practică standard.

Purtarea unei măști care să acopere nasul și gura este obligatorie în momentul îmbarcării, debarcării și pe durata întregii călătorii. Toaletele la bordul autocarului, din motive de siguranță, vor fi inchise temporar.

FlixBus reîncepe activitatea și în alte țări europene

Pe lângă România, FlixBus a reînceput activitatea și în alte țări precum Germania, Austria, Slovenia, Portugalia, Polonia, Croația, Republica Cehă, Bulgaria, Suedia și Danemarca.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...