FlixBus reia cursele cu autocarul spre Ungaria, după 9 luni de pauză

Începând cu 1 iulie, pasagerii români vor putea călători din nou cu autocarele verzi FlixBus spre capitala Ungariei, Budapesta.

După o pauză de 9 luni, cursele vor fi disponibile atât din București, cât și din alte zece orașe printre care se numără Cluj-Napoca, Brașov, Târgu Mureș, Sibiu, Oradea, Arad sau Timișoara.

Călătorii vor avea la dispoziție sptămânal atât curse de zi, cât și de noapte. De asemenea, locuitorii din vestul țării vor putea călători cu autocarele verzi din nou spre Viena și Praga.

Călătoriile pot fi deja rezervate prin intermediul site-ului sau aplicației FlixBus, cât și din agențiile de turism partenere FlixBus.

În prezent, operatorul de servicii de mobilitate oferă curse internaționale directe spre 14 țări din Europa, printre care Bulgaria, Germania, Belgia, Franța sau Italia.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...