FlixBus a deschis un birou la București

FlixBus, cel mai mare furnizor de călătorii cu autocarul pe distanțe lungi din Europa își întărește prezența în România și a deschis un birou la București.

FlixBus a anunțat în timpul verii două noi colaborări locale și, după integrarea serviciilor cu Eurolines România, oferă acum 100 de conexiuni directe către 12 țări europene.

„În 2016 peste 30 de milioane de pasageri au ales serviciile noastre în toată Europa. Datorită creșterii substanțiale de anul trecut din Europa Centrală și de Est, am decis să deschidem un birou la București. FlixBus deja cooperează cu parteneri cu experiență în România și planul este să creștem continuu prezența locală. Din noiembrie, noii noștri colegi de la București ne susțin în satisfacerea nevoilor locale”, a declarat László Arany, Managing Director Regional.

FlixBus a creat peste 6.000 de locuri de muncă în Europa prin creșterea cererii de șoferi de autobuz, infrastructură și suport operațional și prin deschiderea de birouri în 9 țări. Economiile regionale sunt susținute și datorită accesului ușor și rapid la centrele de business și destinațiile turistice.

FlixBus cooperează cu IMM-urile locale

Modelul de business al FlixBus se bazează pe cooperarea unică internațională cu IMM-urile locale, ceea ce duce la un mix între tehnologie, spirit de start-up, tradiție și calitate și are peste 250 de parteneri în Europa și România.

Din această vară, FlixBus cooperează cu parteneri locali cu zeci de ani de experiență în domeniu. În iunie, compania a început cooperarea în Cluj cu Alis Grup, iar la finalul lui august a încheiat un parteneriat cu Eurolines România. Astfel, un număr mare de autocare oferă acum standardele de calitate ale companiei în România: Wi-Fi gratuit, scaune confortabile și cu spațiu mare pentru picioare, aer condiționat, prize și toaletă la bord.

- Publicitate -

Ultimele

Românii sunt mai puțin interesați să cumpere locuințe și se orientează spre închiriere

Ponderea celor care plănuiesc să achiziționeze o locuință în următoarele 12 luni a scăzut cu 8%, de la 45%...