Flip.ro a plătit 250.000 euro către vânzătorii de pe platformă

De la lansarea din decembrie 2019, 1.300 de utilizatori și-au achiziționat un smartphone de pe Flip și peste 250,000 de euro au fost plătiți către vânzătorii care și-au listat telefoanele la vânzare.

Timpul mediu până când un telefon și-a găsit un nou posesor a fost de 8 zile în luna aprilie, în ciuda condițiilor de pandemie, iar vânzătorii sunt plătiți la 1-3 zile după vânzare.

Suma medie obținută de un vânzător prin această platformă este de 934 de lei, iar majoritatea vânzătorilor aleg să primească banii în contul bancar.

În ultimele 30 de zile, cel mai rapid telefon tranzacționat prin platforma Flip a fost vândut în 10 minute de la postarea la vânzare.

Flip.ro este un marketplace de telefoane second-hand verificate și recondiționate.

Până în prezent, start-up-ul Flip.ro a atras 120.000 de euro în finanțări de la fonduri de investiții precum GapMinder și V7 Capital, și se pregătesc pentru a ridica o nouă rundă de investiție pentru a accelera creșterea în România.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...