Flip.ro a atras o investiție de 250.000 euro

Start-up-ul romanesc Flip.ro primeste 250.000 de euro din partea a doua fonduri de investitii si a unui grup de investitori privati.

Investitia este condusa de fondul Gapminder VC, la finantare participand V7 Capital si un grup de investitori privati.

Aceasta este a doua runda de investitii pe care Flip o ridica, iar prima runda, in valoare de 120.000 de euro, a fost anuntata in noiembrie 2019.

Flip.ro este un site care te ajuta sa iti vinzi vechiul telefon intr-un mod simplu si sa cumperi in siguranta telefoane second-hand verificate si reconditionate.

In luna mai, Flip.ro anunta faptul ca peste 1300 de utilizatori deja au achizitionat un telefon prin intermediul platformei, si ca peste 250.000 de euro au fost platiti catre vanzatorii care isi tranzactioneaza telefoanele pe platforma.

In medie, pretul telefoanelor second-hand de pe Flip.ro este cu 50% mai mic fata de pretul telefoanelor noi, iar la nivel functional sunt de aceeasi calitate.

Toate telefoanele se supun unei verificari tehnice riguroase si vin insotite de garantie, astfel incat utilizatorii sa aiba parte de o experienta similara cu cea a cumpararii unui telefon nou.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...