Flavours înregistrează anul acesta cea mai mare cifră de afaceri din istorie

Grupul Flavours obține anul acesta cea mai mare cifră de afaceri de până acum, peste 10 milioane de euro, dublu față de anul trecut.

Deși pentru 2022 targetul companiei a fost să deschidă 7 unități noi, până la final de an se vor inaugura 10, din care 6 sunt deja operaționale, iar restul urmează a fi deschise la final de 2022 – început de 2023 în București, Cluj și Timișoara.

În total, grupul Flavours deține 23 de locații, iar ritmul de creștere se va menține în perioada următoare. Numai anul acesta investițiile au depășit 2 milioane de euro.

Flavours a luat naștere în 2002 ca o companie de catering care livra mâncare, sub semnătura lui Chef Foa. Grupul are divizii în București și Cluj, iar livrările se pot face în toată țara. Compania deține brandul de restaurante Stradale și cafeneaua Mitzu.

Unitățile Stradale si Mitzu sunt poziționate în clădirile de birouri tip A, în București, Cluj și Timișoara, în școli private, dar și în instituții precum Ambasada SUA sau Senatul României.

CITEȘTE ȘI: Chef Foa va inaugura un restaurant în Oregon Park

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...