Flanco a investit 250.000 euro in deschiderea unui nou magazin in centrul comercial Galleria din Piatra Neamt

sursa foto: stiripeblog.files.wordpress.com

Retailerul Flanco a deschis un nou magazin in Piatra Neamt, in urma unei investitii de 250.000 euro, in cadrul centrului comercial Galleria.

Magazinul are o suprafata de vanzare de 500mp, compania estimand un trafic lunar mediu de circa 1.000 cumparatori.

 

Retailerul estimeaza pentru primul an de functionare a magazinului din Piatra Neamt vanzari de 1 milion euro.

 

„Deschiderea magazinului Flanco din Galleria Piatra Neamt face parte din strategia de trecere de la magazinele stradale la cele situate in cadrul unor centre sau galerii comerciale, care garanteaza o frecventa mult mai ridicata a traficului de clienti. In perioada urmatoare vor mai avea loc deschideri de magazine Flanco in centre comerciale din Buzau si Drobeta Turnu Severin”, a declarat Adrian Olteanu, CEO Flanco.

 

Pentru 2011, Flanco prevede deschiderea a inca 12-15 magazine, in functie de lansarile de parcuri de retail noi sau de finalizarea negocierilor cu mall-urile existente. Flanco isi propune pentru 2011 atingerea unei cote de piata de 10-10,5%, urmand sa realizeze o cifra de afaceri de 110 milioane euro.

 

Flanco este unul dintre cei mai importanti retaileri autohtoni de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Compania opereaza in acest moment o retea de 75 de magazine in cele mai importante regiuni comerciale ale tarii.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...