Flanco, creștere a vânzărilor cu 40% în primul trimestru al anului

Comparativ, în 2023, piața produselor electro-IT a crescut în valoare cu aproximativ 10%

Flanco a încheiat primul trimestru al anului cu vânzări de peste 300 milioane de lei, în creștere cu 40% față de aceeași perioadă a anului anterior.

Clienții continuă să fie interesați de echipamente smart și conectivitate, de eficientizarea timpului petrecut cu activități casnice, de produse pentru well being și îngrijire personală, dar și de divertisment.

Printre categoriile de produse cu o creștere dublă față de anul trecut se află smartwatch-urile, espressoarele automate de cafea, căștile audio.

Cu o dinamică mult peste piață se află smartphone-urile, produsele de îngrijire, electrocasnicele mici și de îngrijire a locuinței. Consolele de gaming și televizoarele 4K au avut, de asemenea, o creștere peste piață.

Cifra de afaceri a primului trimestru a crescut față de cea a anului trecut, în primul rând datorită magazinelor amplasate în mall-uri și în parcuri de retail, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco

Pentru anul în curs, Flanco vrea să crească numărul de magazine, dar și să modernizeze magazinele existente și digitalizarea acestora prin implementarea etichetelor electronice.

În prezent, retailerul deține o rețea formată din 158 de magazine, dintre care cinci deschise în acest prim trimestru.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Vânzările Flanco au crescut într-un ritm dublu față de media pieței

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...