Flanco are magazin în 100 de orașe din țară

Flanco a inaugurat vineri, 5 aprilie, primul său magazin din Odobești, județul Vrancea, ajungând astfel la o rețea de 139 de magazine, localizate în 100 de orașe din întreaga țară.

„Cu o suprafață totală de 116 mp, magazinul din Odobești și cei patru angajați și-au întâmpinat primii clienți cu oferte speciale, produse electro-IT și tehnologii de ultimă generație, precum și cu toate serviciile puse la dispoziție de Flanco la nivel național – soluții de finanțare avantajoase, livrare la domiciliu și garanție extinsă”, spune Mihai Barbu, Director Vânzări Flanco.

Flanco Odobești este situat pe strada Ștefan cel Mare, nr. 40, bl. G1, la parter, și este deschis de luni până vineri, între orele 9:00-19:00, iar sâmbăta până la ora 14:00.

Retailerul își propune ca până la finalul anului să deschidă aproximativ 20 de magazine și să își consolideze, astfel, prezența pe întreg teritoriul tării, în special în orașe mici și mijlocii.

Pe 12 aprilie, Flanco va deschide primele sale magazine din Pucioasa (jud. Dâmbovița) și Gherla (jud. Cluj), iar pe 10 mai va inaugura un al doilea magazin în Roman (jud. Neamț).

Noile magazine se înscriu în planul retailerului de a ajunge la o rețea de aproximativ 160 de locații până la finalul anului, obiectiv pentru care a prevăzut un buget de investiții în valoare de 12 milioane lei.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...