Fishpointer urmărește să atragă o nouă finanțare de 200.000 euro

Startup-ul Fishpointer continua sa creasca si anunta deschiderea unei noi runde de investitii in vederea obtinerii unei finantarii de 200.000 EUR.

Potentialii investitori isi pot exprima interesul pana la data de 30 septembrie (a.c.). Fishpointer se afla astfel la a doua runda de investitii dupa ce in ianuarie 2017 a primit primi bani de la Razvan Capatina-Grosanu, investitorul care a pariat cu succes pe BitNet.

Fishpointer a fost unul dintre startup-urile selectate in acceleratorul MVP Academy 2016 organizat de Tech Hub Bucuresti, iar in mai 2017 a ajuns in finala Blastoff, o competitie a celor mai bune startup-uri din Europa Centrala si de Est.

Lansata in urma cu 6 luni, aplicatia Fishpointer este utilizata de 10% dintre pasionatii de pescuit din Romania, iar comunitatea creata este in continua crestere. Fishpointer este o imensa harta interactiva care te ajuta sa-ti imbunatatesti rezultatele la pescuit, oferind informatii despre locurile cele mai bune, momentul potrivit pentru pescuit, tehnici si momeli. Fishpointer a fost lansata in Romania pentru testarea modelului de business, iar urmatorul pas este extinderea in noi geografii. Primele vizate sunt tarile vorbitoare de limba engleza: Statele Unite, Marea Britanie, Australia, Canada si Noua Zeelanda.

75 mld EUR anual pentru pescuit recreativ

Piata internationala de pescuit recreativ careia i se adreseaza Fishpointer este estimata la 75 mld EUR anual. Desi Romania genereaza doar 80 mil EUR din aceasta suma, reprezinta un mediu propice pentru testarea si validarea business-ului. Peste 60% dintre cheltuielile pescarilor se fac in tarile vorbitoare de limba engleza, iar acesta este principalul motiv pentru alegerea acestor teritorii drept tinte de extindere.  Fishpointer se pozitioneaza ca o solutie gratuita, perfect scalabila in orice geografie, urmand sa se dezvolte prin parteneriate B2B (Business to Business) cu furnizorii de produse si servicii din industria de pescuit recreativ-sportiv.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...