First Bank deschide conturi pentru persoanele juridice prin video banking

First Bank oferă clienților microîntreprinderi și PFA pachete de cont curent ce pot fi accesate 100% online, prin video banking.  

Beneficiază de aceste servicii clienții din categoria microîntreprinderilor, a căror cifră de afaceri nu depășește 1 milion de euro, și clienții PFA.

În plus, au parte și de un program prelungit de asistență din partea băncii: de luni până vineri de la ora 09:00 la ora 21:00 și sâmbăta în intervalul 09:00 – 15:00.

Cum funcționează?

Soluţia de identificare prin video banking permite persoanelor juridice să deschidă un cont curent fără a se mai deplasa la sediile băncii.

Fluxul cu semnatură electronică este simplificat și este necesară doar completarea unui formular online, urmată de un apel către video sucursală.  

În cazul in care nu există semnătură electronică, aceasta poate fi acordată pe loc, în cadrul apelului video, în baza parteneriatului băncii cu certSIGN.

Există și  varianta semnăturii de tip olograf, dar în acest caz operațiunea pentru deschiderea de cont curent presupune și o vizită în sucursală.

Costul lunar al pachetului este de 25 lei, iar pentru companiile nou înființate pachetul de cont curent este gratuit.

Ce acte sunt necesare?

Pentru a deschide un cont de la distanţă, persoanele juridice trebuie să aibă contractul de societate și statutul sau actul constitutiv actualizat, certificatul unic de înregistrare și copii ale documentelor de identitate ale reprezentanților legali.

Toate aceste documente vor fi scanate de către client și încărcate în platforma First Bank.

- Publicitate -

KFC a depășit pragul de 1 miliarde de lei vânzări în 2023 în România

Cea mai mare contribuție la rezultatele financiare ale Sphera Franchise Group anul trecut a avut-o KFC care a depășit...

România este pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT

România se clasează pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT, 4 din 10 angajați fiind femei,...