Fintechul francez iBanFirst își deschide birou în București

iBanFirst se extinde în zona Europei Centrale și de Est prin deschiderea primului său birou din regiune, în București.

Compania estimează să atragă pe platforma sa de tranzacționare 500 de clienți în primul an de activitate pe piața românească, și o echipă de suport alcătuită din 20 de consultanți.

Pe lângă sediul din România, în următoarele luni, iBanFirst intenționează să deschidă birouri în Bulgaria și Ungaria.

Cum funcționează iBanFirst

iBanFirst operează o platformă online care permite companiilor să efectueze tranzacții rapide, sigure și rentabile în peste 30 de valute.

Clienții au posibilitatea de a urmări în timp real traseul plăților datorită funcției „payment tracker”, care stabilește noi standarde de transparență pentru plățile internaționale.

De asemenea platforma integrează facilitățile „open banking” care simplifică operațiunile uzuale ale clienților corporativi, cum ar fi plățile.

Aceștia își pot introduce conturile bancare externe în platforma iBanFirst pentru a obține o privire de ansamblu asupra tuturor conturilor bancare și tranzacțiilor efectuate.

La începutul anului, fondul american Marlin Equity Partner achiziționa pachetul majoritar al iBanFirst printr-un acord evaluat la 200 milioane euro.

Astfel, Marlin a devenit acționarul principal al iBanFirst, iar Pierre-Antoine Dusoulier, CEO-ul și fondatorul companiei a trecut pe locul secund.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...