FintechOS primește o investiție de 14 milioane de dolari

FintechOS a anunțat astăzi că a ridicat o rundă de investiții de tip Serie A de 14 milioane de dolari pentru a-și continua creșterea hiper-accelerată și dezvoltarea ulterioară a platformei.

Finanțarea a fost condusă de Digital East Fund al Earlybird Venture Capital și OTB Ventures, cu participarea de tip follow-on a investitorilor existenți Gapminder Ventures și Launchub.

În 2018, GapMinder a condus runda de investiții de tip Seed care s-a ridicat la 2 milioane de dolari.

Capitalul suplimentar de tip Serie A va fi utilizat de FintechOS pentru a continua procesul de creștere a veniturilor recurente anuale ale companiei de 450% și pentru extinderea sa în Europa, Asia de Sud-Est și piața din SUA.

De asemenea, compania va investi puternic în dezvoltarea continuă a mai multor aplicații, servicii și soluții,  predefinite și gata de implementare, care reduc timpul necesar până la comercializare.

Ce face FintechOS

Tehnologia FintechOS ajută băncile tradiționale și companiile de asigurări să se adapteze la așteptările în continuă schimbare ale clienților pentru a atinge viteza și flexibilitatea companiilor de tip FinTech, concurenții lor noi care mizează pe tehnologie.

Platforma asigură o automatizare digitală end-to-end pentru toate produsele de asigurare și bancare, la prețuri accesibile și funcționând perfect alături de infrastructura tehnologică existentă. Platforma poate fi implementată atât ca parte a SaaS multi-cloud, ajutând clienții în tranziția către cloud, cât și în cazul implementărilor în centrele de date ale clienților.

FintechOS oferă peste 150 de surse integrate out-of-the-box (de la sisteme sociale și contextuale până la cele cloud și de tip enterprise), mai mult de 20 de procese financiare automatizate (zone bazate pe AI precum KYC, Customer 360, pricing, analiza riscurilor) și o piață cu peste 50 de aplicații open source, aplicații predefinite care folosesc tehnologia pentru operațiuni precum preluarea clienților, împrumuturi, economii, asigurări, pensii și gestionarea fondurilor.

- Publicitate -

Ultimele

Octombrie a fost cea mai bună lună din acest an pentru piața imobiliară din România

Octombrie a fost de departe cea mai bună lună din acest an pentru piața imobiliară din România din punctul...