FintechOS încheie o rundă de investiții Serie B+ de 60 milioane de dolari

FintechOS, o platformă de management end-to-end al produselor financiare, a anunțat finalizarea cu succes a unei runde de investiții Serie B+ în valoare de 60 milioane de dolari.

Această rundă a fost condusă de Molten Ventures, Cipio Partners și BlackRock, alături de investitorii deja existenți EarlyBird VC, OTB VC și Gapminder VC.

Noua rundă de finanțare vine în contextul în care compania înregistrează rezultate importante în business, inclusiv o creștere anuală de 40% și una de 170% a marjelor operaționale.

De la ultima rundă de investiții din 2021, FintechOS a înregistrat o creștere de peste 300% a veniturilor, atrăgând clienți precum Société Générale, Admiral, Benenden Health, Avant Money și Vibrant Credit Union.

România reprezintă o parte importantă din veniturile companiei, în ultimii cinci ani FintechOS lucrând cu principalele instituții financiare de pe piața locală, BRD – Groupe Société Générale, CEC Bank, Banca Transilvania.

CITEȘTE ȘI: Deloitte și FintechOS, transformă digital CEC Bank

- Publicitate -

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...

Al doilea magazin TEDi din Pitești s-a deschis în centrul comercial Supernova

Noul magazin TEDi Supernova Pitești se întinde pe o suprafață de 755 mp și comercializează articole de uz casnic,...