Fintech-ul myPOS deschide un magazin propriu în București

myPOS are numeroase magazine în Europa, în orașe precum Amsterdam, Anvers, Milano, Paris, Roma, Lisabona, Londra şi Viena. Inițial, compania și-a început activitatea în Bulgaria

myPOS deschide un magazin în Bucureşti, situat în Grand Offices Building de pe Calea Floreasca nr. 55.

myPOS are numeroase magazine în Europa, în orașe precum Amsterdam, Anvers, Milano, Paris, Roma, Lisabona, Londra şi Viena. Inițial, compania și-a început activitatea în Bulgaria.

Fintech-ul myPOS a fost lansat în 2014 şi de atunci a conceput o gamă largă de produse şi servicii de plată. Portofoliul companiei include dispozitive POS multifuncţionale la preţuri accesibile.

Cu un dispozitiv myPOS, un comerciant poate accepta toate metodele de plată – carduri cu CIP, PIN, magnetice şi cu bandă de la operatori mondiali precum Visa, Mastercard, JCB și Amex, dar şi de la scheme de plată europene, printre care Bancontact şi iDEAL.

Terminalele myPOS sunt echipate cu o cartelă de date gratuită, concepută exclusiv pentru aceste dispozitive, care asigură conectivitate mobilă 24/7/365.

În România, compania se așteaptă ca terminalele operate să depășească 5.000. Tranzacțiile pe platforma myPOS au crescut cu 75% față de anul precedent, până la 2,5 miliarde euro.

CITEȘTE ȘI: PayU dă posibilitatea comercianților să acceseze și piețe din Europa de Vest

- Publicitate -

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...

București vs Ilfov. Cum a evoluat piața imobiliară din cele două zone

Tranzacțiile rezidențiale din județul Ilfov au crescut cu 6% în 2023, comparativ cu anul precedent, în vreme ce, în...