Finanțează-te cu Agricover Credit IFN și poți câștiga!

Indiferent de dimensiunea exploatației, o fermă agricolă are permanent nevoie de resurse pentru dezvoltare sau pentru a acoperi necesitățile curente.

Investițiile în inputuri, ori capitalul pentru înființarea de culturi sau pentru modernizare și tehnologizare sunt esențiale pentru a îmbunătăți eficiența și a optimiza activitățile de zi cu zi ale unei afaceri ce activează în agricultură.

De peste două decenii Agricover vine în sprijinul fermierilor cu soluții adaptate specificului acestui sector, fie că este vorba de îngrășăminte, produse fitosanitare necesare pentru recolte bogate sau opțiuni de finanțare flexibile.

Află cum poți câștiga premii în această perioadă, dacă optezi pentru unul sau mai multe produse de creditare din portofoliul Agricover Credit IFN! 

Care sunt produsele de finanțare puse la dispoziția fermierilor de către Agricover Credit IFN? 

Un sprijin financiar oferit într-o manieră flexibilă și rapidă, sosit la momentul potrivit, poate completa cu succes necesitatea de capital curent sau nevoia de extindere a unei afaceri. Agricover este un partener de nădejde pentru fermieri, prin întreg portofoliul de produse specifice sectorului agricol pe care le pune la dispoziția acestora.

Poți beneficia de finanțare pentru ferma ta pentru a acoperi nevoi diverse: de la motorină sau îngrășăminte și produse fitosanitare care înglobează cele mai noi tehnologii, până la creditare pentru înființarea de culturi, achiziția de terenuri sau echipamente, ori investiții în modernizare și dezvoltare. 

Indiferent de achiziția de acest fel pe care ai în plan, este momentul să profiți de campania promoțională pusă la dispoziția fermierilor în această perioadă! Astfel vei fi în dublu avantaj: îți vei vedea ideile puse în practică și te vei bucura de premiile lunare puse la dispoziție în cadrul campaniei promoționale! Beneficiază de finanțare agricolă cu Agricover Credit IFN și poți câștiga! 

Cum poți participa la campania promoțională Agricover Credit IFN?

Dacă deții o afacere din domeniul agricol și ai nevoie de finanțare, tot ce ai de făcut în perioada competiției puse la dispoziția fermierilor este să accesezi un produs de creditare din portofoliul Agricover Credit IFN și vei putea participa la tragerea la sorți! 

Poți alege produsul potrivit necesităților fermei tale, indiferent dacă dorești achiziția unui teren, ori vrei să investești într-o linie modernă de irigare. Folosind linia de creditare aleasă vei putea investi în modernizarea spațiilor de depozitare sau a silozurilor sau poți investi în tehnologie modernă pentru a monitoriza și controla mai eficient aplicarea de îngrășăminte sau tratamente fitosanitare. Mai mult, prin finanțarea pusă la dispoziție de Agricover Credit IFN cumperi atunci când ai nevoie, și poți face plata la recoltă! 

Te poți consulta cu unul dintre reprezentații companiei pentru a găsi împreună soluția de finanțare potrivită pentru afacerea ta. Odată ce ai achiziționat produsele de care ai nevoie, poți completa simplu și rapid formularul de pe site, care îți permite participarea la tragerea la sorți a competiției! 

Poți utiliza cardul FERMIER de la Agricover sau poți participa în baza produsului de finanțare ales de tine. Astfel, intri în competiția cu premiile puse la dispoziție lunar și a Marelui Premiu! Câștigătorii sunt anunțați online, în fiecare lună, pe site-ul companiei. 

Premiile din campania promoțională sunt acordate lunar iar Marele Premiu la fiecare două luni consecutive. Șansele cumulate de fiecare participant se calculează la finalul fiecărei luni în baza punctelor acumulate. Acum poate fi momentul potrivit să faci și tu parte din comunitatea celor care câștigă! 

Care sunt premiile competiției ? 

Campania promoțională „Finanțează-te prin Agricover Credit IFN și poți câștiga” pune la dispoziția participanților o serie de premii lunar, iar la fiecare două luni consecutive, Marele Premiu. 

Fermierii câștigători s-au bucurat deja de:

  • Laptopuri Lenovo Yoga Slim; 
  • Televizoare Smart TV Samsung Neo QLED;
  • iPhone 14+;
  • Marele premiu, un ATV CFMOTO! 

Participă și tu la campania promoțională! Finanțează-te cu Agricover Credit IFN și poți câștiga! 

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...