Finanţare de până la 15.000 de euro pentru proprietarii de case

Programul Casa Eficientă Energetic se adresează proprietarilor de case deja construite din România. Aceştia pot beneficia de o primă energetică de maximum 15.000 de euro prin care să-şi facă investiţii pentru eficientizarea energetică a propriei locuinţe.

Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor finanţează prin AFM 60% din costul unor astfel de lucrări, dar nu mai mult de 15.000 de euro.

Bugetul programului Casa Eficientă Energetic este de 100 de milioane de euro şi poate acoperi necesarul pentru 9.000 de case din România.

Cei interesaţi de Casa Eficientă Energetic vor putea depune online cererea pentru prima energetică însoţită de un certificat de performanţă energetică iniţial şi un audit energetic al casei unde vor să facă lucrarea.

Imediat dupa acceptarea cererii, proprietarii vor primi un număr unic de înregistrare. Asta înseamnă că au la dispoziţie 60 de zile pentru a veni cu tot dosarul investiţiei.

După aprobarea dosarului, lucrările pot începe şi se pot derula într-o perioadă de maximum 18 luni.

Programul Casa Eficientă Energetic va demara imediat după perioada dezbaterii publice (30 de zile) şi după publicarea în Monitorul Oficial.

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...