Filmul „Taximetriști”, încasări de peste 3 milioane lei în mai puțin de o lună

Un elev din Bacău a vizionat filmul de nu mai puțin de 12 ori

Trending

Cu vânzări de peste 3 milioane de lei la doar o lună de la lansare, filmul „Taximetriști” este deja în Top 10 filme românești din toate timpurile după încasări.

Coordonată de grupul WOPA, campania de promovare a reprezentat un element esențial în strategia de vânzare. Premiera filmului a fost cel mai mare eveniment din industria cinematografică din ultimii ani, reunind peste 1,500 de participanți la lansare. 

Campania de promovare a fost completată de un afiș – concept, creat după modelul filmelor occidentale, alături de două serii de trailere care au stârnit curiozitatea și interesul publicului.

Și echipa de actori a fost de altfel implicată în strategia de promovare, filmând peste 20 de filme scurte dedicate promovării „Taximetriști”.

Campania de promovare a mai beneficiat și de publicitate stradală și de promovare media, valoarea de piață a expunerii în media ridicându-se la peste 300.000 de euro.

Filmul „Taximetriști”, produs de Bold Film Studio alături de Tangaj Production și Avanpost Media, a obținut un scor ridicat de 7.8 deja pe IMDB, iar conform unui exit–poll realizat la ieșirea din sălile de cinema, 80% dintre spectatori au declarat că îl recomandă prietenilor și apropiaților.

Din distribuție fac parte Alexandru Ion, Ronaldo Matsangos, Maria Popistașu, Victoria Raileanu, Monica Bîrlădeanu, Mădălina Stoica, Alex Mircioi, Vlad Ionuț Popescu, Ana Maria Guran, Andi Vasluianu sau Cosmin Nedelcu (Micutzu).

MAI MULTE | ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

CITEȘTE ȘI: HappyCinema deschide simultan cinematografe la Vaslui și Botoșani

- Publicitate -

Ultimele

Românii au făcut mai puține comenzi de mâncare gătită în 2022

Numărul lunar de comenzi pentru mâncare gătită a scăzut de la 4,4 în 2021, la 3,3, anul trecut, arată...

Trebuie să citești