Figurinele Stikeez Lidl îi împrietenesc pe cei mici cu fructele și legumele

Stikeez Lidl îi surprinde pe cei mici cu o nouă colecție care transformă fructele și legumele în prietenii lor cei mai buni.

Noile Stikeez Fructe vs. Legume vor fi disponibile în magazinele Lidl, în perioada 10 septembrie – 07 octombrie, alături de albumul și săculeții de colecționare. În plus, în colecționarea celor 24 de figurine, cei mici vor fi ajutați și de aplicația mobilă Stikeez Farmer, care îi învață cum să aibă grijă de propria fermă.

Lidl Stikeez sunt dissponibile în magazine, într-o colecție inedită: Stikeez Fructe vs. Legume. Broccoli-ul Roli-Broli, banana Hello-Yello, portocala Ala Bala și ceilalți 21 de prieteni ai lor se vor întrece pentru a deveni tovarășii preferați de joacă ai copiilor și îi vor învăța despre importanța fructelor și legumelor în alimentație.

Prieteni noi în colecția #stikeez

Începând cu 10 septembrie, la cumpărăturile în valoare de minimum 50 lei sau la achiziționarea oricărui produs din gama BIO, clienții vor primi una dintre cele 24 de figurine din colecția #Stikeez, în limita stocului disponibil. Pentru a întregi gașca de fructe și legume năzbâtioase, clienții pot găsi tot la Lidl albumul și săculeții de colecționare.

Ai grijă de propria fermă, cu Stikeez Farmer

Pentru a aduce fructele și legumele în cât mai multe din momentele preferate de joacă ale copiilor, Lidl lansează și aplicația Stikeez Farmer. Prin intermediul jocului pentru dispozitivele mobile, cei mici învață cum să aibă grijă de propria fermă, cu ajutorul celor 24 de figurine Stikeez Fructe vs. Legume. Aplicația Stikeez Farmer este compatibilă cu iOS și Android și poate fi descărcată din Google Play și App Store.

- Publicitate -

Cum îți poți finanța propria afacere

Dacă ți-ai dorit de mult timp să devii antreprenor, însă lipsa de capital te-a ținut pe loc, trebuie să...

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...