FIFA 22 vine cu tehnologie next-gen HyperMotion, din 1 octombrie

Atacantul de la Paris Saint-Germain , Kylian Mbappé, este ilustrat pe coperta jocului pentru al doilea an consecutiv, devenind al treilea jucător care a primit această distincție doi ani la rând

FIFA 22 va fi disponibil la nivel global începând cu 1 octombrie pe PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC via Origin și Steam, Stadia, PlayStation 4 și Xbox One.

Cu HyperMotion, FIFA 22 îmbină capturile de meciuri și tehnologia proprie de machine learning, pentru a oferi cea mai realistă, fluidă și alertă experiență de fotbal pentru platforme next-gen și serviciul Stadia.

Tehnologia next-gen permite captarea mișcărilor întregii echipe pe teren și recrearea fidelă a acestor mișcări în animații autentice ale jucătorilor, indiferent de faza jocului.

Mai mult, algoritmul EA de machine learning a analizat mai mult de 8,7 milioane de cadre și capturi avansate de joc, pentru a dezvolta noi animații autentice în timp real.

Au fost generale astfel mișcări fluide și organice, acoperind o gamă largă de interacțiuni pe terenul de fotbal.

Astfel, fie că este vorba despre un șut, pasă sau un dribling, Hypermotion transformă comportamentul fotbaliștilor recreați în joc. 

Atacantul de la Paris Saint-Germain , Kylian Mbappé, este ilustrat pe coperta jocului pentru al doilea an consecutiv, devenind al treilea jucător care a primit această distincție doi ani la rând.

FIFA 22 aduce peste 17.000 de jucători în mai mult de 700 de echipe, peste 90 de stadioane și peste 30 de ligi profesioniste de fotbal reprezentate în joc.

- publicitate -

trebuie să citești