Festival de film la Plaza România

.
.

In perioada 2 – 8 martie 2015 are loc primul festival de scurt metraje comice, organizat vreodata intr-un mall, din Romania: Comedy Short Film Festival @ Plaza Romania.

Festivalul este gazduit de Movieplex.

Premiile oferite de organizatori la prima editie a festivalului sunt: Best Plaza Comedy Short Film Award (1500 de euro), Best Student Comedy Short Film Award (1000 de euro) si Best Animation Comedy Short Film Award (1000 de euro). Sunt eligibile pentru a intra in competitie toate scurtmetrajele de comedie realizate dupa 1 ianuarie 2000, indiferent de participarea lor anterioara la festivaluri internationale sau autohtone.

Comedy Short Film Festival @ Plaza Romania este singurul festival de scurtmetraje de comedie organizat intr-un mall din Romania si se va desfasura la Movieplex. Anchor Grup, o companie ce sustine activ artele, a organizat acest festival pentru a rasplati cineastii talentati si creativi, dar si clientii Plaza Romania.

Gasiti mai multe detalii despre festival pe site-ul plazafilmfestival.ro.

- Publicitate -

România va depăși 4,5 milioane mp spații de retail modern la final de 2024

În 2024, stocul de spații de retail modern va depăși 4,5 milioane de metri pătrați, cu mai mult de...

Platforma Hedepy a încheiat 2023 cu o investiție de 3,9 milioane de euro

Platforma de psihoterapie online care reunește sute de terapeuți din întreaga lume Hedepy, a finalizat la sfârșitul anului trecut...