Femeile vor fi sărbătorite la Băneasa Shopping City

Băneasa Shopping City propune doamnelor și domnișoarelor o perioadă de relaxare între 1-8 martie.

În această perioadă clienții vor fi invitați să ia parte la diverse activități, precum:

– Tratamente de înfrumusețare, sesiuni de machiaj și coafare a părului, în Zona de răsfăț unde participanții se pot bucura de întâlnirea cu specialiștii de la Evidence Beauty Salon, Flormar, L’Occitane, Marionnaud, Sephora, Sensiblu, Yves Rocher, Patio, MAC, INGLOT, Geta Voinea Hair & Beauty Salon,  Melkior şi Anastasia Beverly Hills.

– Ateliere origami (situat la etajul 1) – unde toți clienții Băneasa Shopping City își pot exersa îndemânarea și pune în practică toate ideile creative.

– Salon de tatuaje temporare (situat la etajul 1) – unde participanții pot să își aleagă cu ajutorul artiștilor de tatuaje diferite modele.

– Sesiune foto, în cadrul Photo Corner (intitulată “Tu pe copertă”) – unde clientele vor avea șansa să fie în fața camerei de fotografiat, la fel ca cele mai râvnite vedete.

Data de 8 martie este o zi specială pentru mame, iar cu această ocazie între 1 și 8 martie în Băneasa Shopping City, la parter,  va fi amenajată o cabină video, numită “Mulțumesc, mama”, destinată tuturor celor care doresc să lase un mesaj de mulţumire şi afecţiune pentru persoanele dragi. Toate clipurile filmate vor fi încărcate pe canalele de social media ale centrului comercial Băneasa Shopping City.

În plus, în seara zilei de 8 martie, începând cu ora 18:30, va avea loc concertul Brio Sonores, la Fountain Atrium. Membrii trupei promit un moment artistic cu totul special dedicat tuturor doamnelor și domnișoarelor.

În luna dedicată femeilor, magazinele din cadrul Băneasa Shopping City oferă cele mai atrăgătoare oferte. De asemenea, se vor oferi vouchere cadou, precum și reduceri semnificative în zona de Food Court. În timpul săptămânii, între 2 și 6 Martie, ai o ofertă specială din partea Trattoria Buongiorno, sub forma unui voucher: un meniu constând în Insalata Buongiorno sau Insalata cu ton, și o limonadă cu miere, la 29 lei. Voucher-ul este oferit zilnic în cadrul zonei de înfrumusetare de la parter, in zona brutăriei Paul.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...