Februarie aduce doua oferte speciale de la Trenta Pizza

sursa foto: andreibartesch.com

Din februarie clientii care vor comanda pizza retete de colectie mare sau XXL vor savura si un vin bun oferit cadou de Trenta Pizza si Murfatlar.

La comandarea unei pizza retata de colectie mare (30 cm) cu blat subtire sau normal, clientul Trenta Pizza va primi cadou o sticla de vin 3 Hectare Murfatlar Cabernet Sauvignon Roze 187 ml.

Pentru o comanda ce contine o pizza XXL (40 cm), blat normal, din categoria retetelor de colectie, cadoul se dubleaza, adica sunt oferite doua sticle de vin 3 Hectare Murfatlar Cabernet Sauvignon Roze 187 ml. Cantitatea de vin din sticla promotionala este echivalenta cu un pahar mare de vin, doza zilnica recomandata de nutritionisti si medici pentru o viata sanatoasa.

“Trenta Pizza este printre primele companii de livrare pizza la domiciliu care a recomandat clientilor sai sa asocieze pizza cu vin. A introdus in meniu sticla de vin de 750 ml in perioada 2005-2008, urmand ca in decembrie 2011 sa readuca in prim plan combinatia de pizza-vin cu ocazia lansarii unui nou sortiment de pizza in editie limitata, pizza Extravagante. Pachetul promotional propus de Trenta Pizza pentru luna februarie ofera de aceasta data ocazia iubitorilor de pizza retete de colectie sa beneficieze gratuit de paharul de vin potrivit preparatului preferat ”, a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.

Cele doua oferte speciale pot fi comandate in orice zi a saptamanii, la orice ora, atat pentru livrare la domiciliu cat si in magazinele take away. Ofertele sunt valabile pana la sfarsitul lunii februarie, in limita stocului disponibil.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...