FC FCSB pierde din nou cu Steaua. Astăzi și pe teren

Steaua a învins încă o dată, de data aceasta și pe teren, clona Fotbal Club FCSB. Meciul, disputat la baza echipei ilfovene, pe un câmp din comuna Berceni, s-a terminat cu victoria Stelei, scor 2-1 (0-1 la pauză).

Pentru Steaua București au marcat Chipirliu în minutul 65 și Antohi în minutul 90. Militarii au jucat cu un om mai puțin din minutul 61, după eliminarea lui Ovidiu Morariu.

Meci ascuns de ochii publicului

FC FCSB SA, a făcut eforturi considerabile să țină meciul cât mai departe de ochii suporterilor, în complicitate cu publicațiile de sport care continuă să își bată joc de cea mai mare brand din sportul românesc.

Dacă în săptămâna de dinaintea meciului nici o publicație sportivă nu a scris despre meciul în care echipa care a clonat și folosit ilegal numele Steaua, avea să se întâlnească chiar cu cei pe care i-a păgubit, cu o zi înainte de meci ilfovenii interzis Steaua TV să mai difuzeze meciul în direct.

Mișcarea nu a avut nici un rezultat pentru că zeci de mii de suporteri steliști au urmărit cu sufletul la gură transmisiunea LIVE TEXT realizată atât de club cât și de suporteri.

Mai mult, câteva sute de ultrași din Peluza Sud au blocat circulația în zona terenului din Berceni și au afișat mesaje cu trimitere către clonă și așa zisa federație de fotbal.

În continuare, rămâne inexplicabilă lipsa de reacție a FRF și LPF, care refuză să ia măsurile legale: eliminarea din competiții a FC FCSB și repunerea în drepturi a clubului armatei Steaua București.

Din păcate acest lucru nu face decât să ducă și mai rapid spre faliment întreg fotbalul românesc.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...