Faunus Plant țintește o cifră de afaceri de 0,5 milioane euro în acest an

Compania românească Faunus Plant estimează în acest an o cifră de afaceri de 500.000 euro, o creștere de peste 50% față de anul trecut.

Compania cu sediul în județul Bihor are în portofoliu peste 100 de produse (ceaiuri, tincturi, unguente, siropuri etc), fabricate exclusiv din plante, distribuite către 1.100 de parteneri din țară.

Cele mai vândute produse sunt ceaiurile și tincturile, un procent de circa 40% din venituri fiind generat de clienții magazinului online al companiei. Bugetul mediu alocat de clienți la o achiziție este de 100 lei.

Faunus Plant este o afacere de familie, fondată de familia Matei la începutul anilor 1990.

În ceea ce privește planurile pentru viitorul apropiat, compania intenționează să majoreze capacitatea de producție și să înceapă exportul în mai multe țări din Europa.

Remediile naturiste cu tradiție din plante medicinale și aromatice produse de Faunus Plant sunt certificate internațional și sunt utilizate pentru tratarea celor mai frecvente afecțiuni.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...